1. december til 29. februar
Forretter
.
- kraftig tomatsuppe tilberedt af de mest solmodne spanske eller italienske tomater, krydret med frisk basilikum, fedet med ekstra jomfru-olivenolie kr. 68.-
- tilsmagt med portvin, serveret med kødet fra oksehalerne og urtebrunoise kr. 68.-
- serveret med vinteræble, vendt i reduceret hvid, balsamisk eddike, samt salater dryppet med trøffelolie kr. 108.-
- serveret med gylden safransauce og lakserogn kr. 78.-
- fyldt med friske basilikumurter, serveret med blodgrape fumé kr. 88.-
- tynde skiver af kogt kalveinderlår, lagt med kold tunsauce og drysset med kapers kr. 68.-
- af oksemørbrad i tynde skiver, lagt med ekstra jomfruolie, citron, sprøde salater samt friskrevet Parmesan kr. 68.-
|
|
Hovedretter
- indbagt i butterdej, serveret med safransauce og syltede kumquats kr. 188.-
- glaseret med kalvemarv, serveret med kraftig rødvins-/ fiskefumé, samt sauté af kartofler og rodfrugter kr. 198.-
- Bornholmsk landhane, tilberedt og serveret i rødvin med skalotter, marksvampe, hvidløg og vinterrodfrugter kr. 178.-
- serveret med Gremolata og vinterurter i tomatsauce kr. 188.-
- med krølfedt, serveret med meget kraftig indkogt ratatouille, Parmesan og kartoffelgratin kr. 188.-
- serveret i egen sauce, hertil vinterurtesauté tilsmagt med rosmarin kr. 178.-
Desserter
- serveret med vanilleis kr. 68.-
- serveret med mangokompot kr. 68.-
- opskrift fra RIVER CAFÉ i London - verdens bedste, en meget rig dessert, serveret med creme fraiche samt lidt mynte kr. 78.-
- lagt med créme af nougat og mørk Jamaicarom, serveret med vanillesauce kr. 68.-
- 3 slags danske, franske, spanske og italienske oste efter Deres ønske, serveret med oliven samt friskbagt brød og smør kr. 78.-
Sammensæt selv Deres 3 eller 4-retters menu eller lad os vejlede Dem.
Minimum 20 kuverter.
Ønskes ændringer giver vi gerne tilbud. |