Fra 1. juni til 31. august Forretter - med brunoise af piment, løg, tomat og agurk kr. 68.- - serveret med haler, dryppet med pesto kr. 78.- - lun, fyldt med kalvebrisler, østershatte og kirsebær i let citroncreme kr. 88.- - serveres med hjemmerørt mayonnaise, citron samt friskbagt surbrød 50g / 75g Dagspris - lagt med sprøde salater, vendt i Dijoncreme, samt tynde flager af Parmesan kr. 68.- - sprød Romainesalat vendt i sauce bestående af ansjoser, hvidløg, persille, Parmesan, olie og citronsaft, serveret med ansjosfileter samt sprøde Parmesanflager kr. 68.- Parmaskinke, hvidløgspølse, fennikelpølse, oliven, soltørrede tomater, stegt aubergine, jomfruhummer samt bagt piment kr. 98.- |
Hovedretter - serveret i kraftig safrancreme, hertil tomat/laurbærris kr. 198.- - serveret med rysteribs, varmt persille/citronsmør samt nye Samsøkartofler kr. 168.- - lagt på varm ferskensalat, serveret med sauce af ovnbagte peberfrugter kr. 178.- - serveret med kantareller i croustade, råsyltede kirsebær og Marsalasauce kr. 208.- - serveret med tomatfarseret aubergine, smørsauteret spinat og mild tomatsauce kr. 188.- - tilberedt i hvidvin, safran, hvidløg samt sommerurter, serveret med vilde ris kr. 178.- Desserter - i sirup af porsesnaps, serveret med lavendelis kr. 68.- - moccavædede sukkerbunde med Marsalacreme, drysset med kakao kr. 68.- - serveret med mynteis kr. 68.- - serveret med vanillesauce samt hindbærsorbet kr. 68.- - 3 slags danske, franske, spanske og italienske oste efter Deres ønske serveret med oliven samt friskbagt brød og smør kr. 78.- Sammensæt selv Deres 3 eller 4-retters menu eller lad os vejlede Dem. Minimum 20 kuverter. Ønskes ændringer giver vi gerne tilbud. |