PROFITTÉROLLES
Små hjemmebagte profittérolles
fyldt med...

• Lakserogn og kørvelcreme
• Røget laks og dildflødeost
• Kalvelevermousse med cornichons
• Oliventapanade


AGURKECANAPÉER
- fyldt med...
• Tomatduxel
• Oliven/ansjos púre
• Rørt laksetatar med urter

CANAPÉER
• Rejer og mayonaise
• Røget laks og asparges
• Gåselever og portsky
• Gravad laks og fennikel
• Røget ål og purløg
• Parmaskinke og melon
• Tatar og pickles
• Roastbeef med remoulade
og peberrod

     

       

MINIPOSTEJER
- fyldt med...
• Oliventapanade
• Citrusmarineret laks
• Dildcreme og hummerbrud
• Rejesmør


FINGERSANDWICH
• Røget laks og dild
• Æggecreme og karse
• Skinkemousse og purløg
• Stenbiderrogn og creme fraiche
• Rejemousse og citron
• Agurk og creme fraiche

  LIDT LUNT
• Butterdejssnegl med laks
og krydderurter
• Lille pølsehorn
• Kyllingelår med ingefær
• 2 små forårsruller med soya
• 2 gratinerede kæmpemuslinger
• 2 cocktailpølser i svøb
• 2 små fiskefrikadeller
• 2 indbagte kæmperejer med dilddip
• 2 små frikadeller

  
OST
• 2 bjælker Dansk Mester med druer
• 1 stykke brie med frugt
• 1 bladselleri med roquefortcreme

VÆLG
5 enheder kr. 140.-
7 enheder kr. 175.-
10 enheder kr. 220.-

Sammensæt selv Deres receptionsbuffet eller lad os vejlede Dem.
Ønskes ændringer giver vi gernetilbud.