Fra 1. marts til 31. august. Sammensæt selv...

NYRØGET BORNHOLMERSILD
- med radisecreme og purløg

CHRISTIANSØSILD
- med creme fraiche, purløg og kapers

LET SALTET LAKS
- med mild flødepeberrod

VARMRØGET LAKS
- med sauce royal og marinerede urter

REJEMOUSSELINE
- med gylden sauce

HVIDLØGSRISTEDE KÆMPEREJER
- lune, med citron

VITELLO TUNATO
- kogt kalvekød med tunsauce og kapers

SALAT AF NYE KARTOFLER
- med Dijon og forårsløg

FRISKE HVIDE ELLER GRØNNE ASPARGES
- i vinagrette(så snart torvet har dem)

SALAT CAPRESE
- med frisk bøffelost, tomat og basilikum

SALAT AF SPRØDE SPINATBLADE
- vendt med pinjekerner og nøddeolie

SALAT AF ARTISKOKKER
- med ristet kyllingebryst i limeolie

STEGT KALKUNBRYST
- med salat af tomat og forårsløg

POULARDTERRIN LAGT MED URTER
- serveret med selleriremoulade

            

CARPACCIO
- tynde skiver af oksemørbrad lagt med jomfruolie og citron

RØGET LAMMELÅR
- med dild/agurkesalat

ITALIENSK FENNIKEL & HVIDLØGSPØLSER
- med oliven

PARMASKINKE
- med Galiamelon og Parmesan

           

PEBERSTEGT OKSETYNDSTEG
- lun, med flødebagte kartofler

SPRÆNGT KALVESPIDSBRYST
- lun, med citronstuvet spidskål

KALVEFILET
- lun, rullet med parmaskinke og ost i Marsala sauce

URTEFARSERET LAMMEKØLLE
- lun, med løg og kartofler

GORGONZOLA
- med honning og pære

          

DANSK BRIE
- med druer

MANCHEGO
- tør spansk fåreost

TIRAMISU
- italiensk dessertkage

SALAT AF FRISKE BÆR OG FRUGTER
- med vanillecreme

RABARBERKAGE
- bagt med marcipan og mandler

MANDELKAGE
- overtrukket med chokolade

CHOKOLADEKAGE NEMESIS
- med creme fraiche

PROFITTÉROLLES
- med rabarbermousse

VÆLG

7 retter incl. brød og smør kr. 225.-
10 retter incl. brød og smør kr. 295.-

Minimum 20 kuverter.
Ønskes ændringer giver vi gerne tilbud.