Fra 1. marts til 31. august. Sammensæt selv...
- med radisecreme og purløg
- med creme fraiche, purløg og kapers
- med mild flødepeberrod
- med sauce royal og marinerede urter
- med gylden sauce
- lune, med citron
- kogt kalvekød med tunsauce og kapers
- med Dijon og forårsløg
- i vinagrette(så snart torvet har dem)
- med frisk bøffelost, tomat og basilikum
- vendt med pinjekerner og nøddeolie
- med ristet kyllingebryst i limeolie
- med salat af tomat og forårsløg
- serveret med selleriremoulade
|
|
- tynde skiver af oksemørbrad lagt med jomfruolie og citron
- med dild/agurkesalat
- med oliven
- med Galiamelon og Parmesan
- lun, med flødebagte kartofler
- lun, med citronstuvet spidskål
- lun, rullet med parmaskinke og ost i Marsala sauce
- lun, med løg og kartofler
- med honning og pære
- med druer
- tør spansk fåreost
- italiensk dessertkage
- med vanillecreme
- bagt med marcipan og mandler
- overtrukket med chokolade
- med creme fraiche
- med rabarbermousse
7 retter incl. brød og smør kr. 225.- 10 retter incl. brød og smør kr. 295.-
Minimum 20 kuverter.
Ønskes ændringer giver vi gerne tilbud.
|