Fra 1. marts til 31. maj.

Forretter

CREMET ASPARGESSUPPE
- tilberedt på hønsebouillon og friske asparges, serveret med grønne og hvide aspargeshoveder kr. 68.-

MUSLINGESUPPE
- af blåmuslinger og fiskebouillon tilberedt med safran og mættet med banan kr. 68.-

POCHERET COURGETTEBLOMST
- farseret med coulis af kammuslinger og rejer, serveret i lun persillebouillon
kr. 78.-


DAMPEDE HVIDE ASPARGES
- serveret varme på bund af let kørvelcreme, toppet med
friskpillede fjordrejer kr. 158.-



CARPACCIO
- af koldrøget kalkunbryst, lagt med rucolasalat vendt i citroncreme kr. 68.-

RØGET LÅR AF MARSKLAM
- lagt på sprøde salater, serveret med dildmarineret agurk kr. 68.-

POULARDETERRINE
- lagt med soltørrede tomater og oliven, serveret med marinerede forårsgrønsager samt sprøde salater kr. 78.-

Hovedretter

POCHERET ROULADE AF LAKS
- tang- og rejemousseline, serveret med smørsauteret spinat, citroncreme og vilde ris kr. 168.-

RØDTUNGE OG BRUNOISE
- af forårsgrønsager indbagt i butterdej, serveret med kraftigt reduceret fiske/urtebouillon
kr. 188.-


SPRÆNGT DANSK LANDANDEBRYST
- serveret med sauté af skozonerrødder, karotter og forårsløg kr. 178.-

STEGT FILET AF MARSKLAM
- lagt i savoykål med spidskommen, serveret med dildcreme og kartoffel/oliven-soufflé kr. 188.-

PARMESANBAGT OKSEFILET
- anrettet på bund af kraftig ratatouille af tomat, aubergine og oliven, serveret med smørstegte nye kartofler med timian
kr. 188.-


SKANK AF DANSK KALV
- langtidsbraiseret med forårets første urter, tomat og citron, serveret med ovnbagte hvidløg kr. 168.-

        
Desserter

RABARBERKAGE
- bagt med marcipan og mandler, serveret med vanille/mynte sauce kr. 68.-

3 PROFITTÉROLLES
- fyldt med mousse af mørk og hvid chokolade samt nougat, serveret med bærkompot kr. 68.-

LETFROSSET NOUGATFRAGILITÉ
- serveret med mangosalat og karamelsauce kr. 68.-

MANDELRANDKAGE
- overtrukket med chokolade, serveret med vanilleis og portvinsfløde kr. 68.-

     
OSTETALLERKEN
3 slags danske, franske, spanske og italienske oste efter Deres ønske. Serveret med oliven samt friskbagt brød
og smør kr. 78.-


Sammensæt selv Deres 3 eller 4-retters menu eller lad os vejlede Dem.
Minimum 20 kuverter.
Ønskes ændringer giver vi gerne tilbud.