Fra 1. marts til 31. maj.
Forretter
|
Hovedretter - tang- og rejemousseline, serveret med smørsauteret spinat, citroncreme og vilde ris kr. 168.- - af forårsgrønsager indbagt i butterdej, serveret med kraftigt reduceret fiske/urtebouillon kr. 188.- - serveret med sauté af skozonerrødder, karotter og forårsløg kr. 178.- - lagt i savoykål med spidskommen, serveret med dildcreme og kartoffel/oliven-soufflé kr. 188.- - anrettet på bund af kraftig ratatouille af tomat, aubergine og oliven, serveret med smørstegte nye kartofler med timian kr. 188.- - langtidsbraiseret med forårets første urter, tomat og citron, serveret med ovnbagte hvidløg kr. 168.- Desserter - bagt med marcipan og mandler, serveret med vanille/mynte sauce kr. 68.- - fyldt med mousse af mørk og hvid chokolade samt nougat, serveret med bærkompot kr. 68.- - serveret med mangosalat og karamelsauce kr. 68.- - overtrukket med chokolade, serveret med vanilleis og portvinsfløde kr. 68.- 3 slags danske, franske, spanske og italienske oste efter Deres ønske. Serveret med oliven samt friskbagt brød og smør kr. 78.- Sammensæt selv Deres 3 eller 4-retters menu eller lad os vejlede Dem. Minimum 20 kuverter. Ønskes ændringer giver vi gerne tilbud. |