Fra 1. september til 29. februar. Sammensæt selv...

BJÆLKE AF POCHERET LAKS
- med råmarinerede urter

ROULADE AF LAKS OG REJEMOUSSELINE
- med citroncreme

DAMPET RØDTUNGEPAUPIETTE
- med dildcreme

RØGET HELLEFISK
- med krydderurtesouffle

VITELLO TONATO
- kogt kalvekød med tunsauce og kapers

STUVEDE KANTARELLER
- lune, lagt i sprød vol-au-vent

SPRØDE SALATER
- dryppet med pesto og balsamisk eddike

CAESAR SALADE
- Romaniesalat lagt med ansjossauce, Parmesan og sprødstegt bacon

GRILLSTEGT POLENTA
- med marinerede sorte oliven og soltørrede tomater

     
SALAT AF RISTEDE SKOVSVAMPE
- i tomatolie lagt med hvidløgscroutons og sprøde salater

RØGET ANDEBRYST
- lagt med salat og blommekompot

KOLDTRØGET KALKUNBRYST
- med spinat/tomattimbale

TERRINE AF UNGHANE
- lagt med soltørrede tomater, oliven og krydderurter, drysset med Gremolata

RØGET DÅDYRKØLLE
- med æble/tranebærkompot

CARPACCIO
- af tynde skiver oksemørbrad med olivenolie, citron og Parmesan

SERANO SKINKE
- lufttørret spansk svineskinke

      
BRAISERET HEL KALVESKANK
- lun, med rodfrugter drysset med Gremolata

STEGT SVINEKAM
- lun, i rødvin og balsamisk eddike

KROGMODNET OKSEHØJREB
- lunt, med Parmesanbagt ratatouille

RØDVINSBRAISERET DYREBOV
- lun, i egen sauce, med urtesautè og syltede tyttebær

GORGONZOLA
- med honning og pære

SCT. ALBRAY
- rødkit og hvidskimmel med valnødder og bladselleri

MODEN DANSK BRIE
- med druer

MANCHEGO
- tør spansk fåreost

CITRONTÆRTE
- med vanillecreme sauce

CHOKOLADEKAGE NEMESIS
- med creme fraiche

COGNACSSYLTEDE SVESKEBLOMMER
- med ingefærcreme

PÆRE/MANDEL TÆRTE
- med kanelcreme

     
VÆLG
7 retter incl. brød og smør kr. 225.-
10 retter incl. brød og smør kr. 295.-

Minimum 20 kuverter.
Ønskes ændringer giver vi gerne tilbud.