Fra 1. september til 30. november
Forretter
- serveret med purløg og sprødstegt kalvebacon kr. 58.-
- tilberedt af torvets udbud af fisk og skaldyr, serveret med aïoli kr. 68.-
- lun, fyldt med kantareller, der er vendt i kraftig fløde med skalotter kr. 78.-
- lagt med blommekompot og sprøde salater kr. 78.-
- serveret med fennikelsalat, vendt i kraftig reduceret Balsamico kr. 68.-
- serveret med æble/tranebærkompot, samt sprøde salater toppet med fritterede rodfrugter kr. 78.-
- i tynde skiver, dryppet med ekstra jomfruolivenolie og reduceret Balsamico, serveret med Parmesan samt sprøde salater kr. 118.-
|
|
Hovedretter
- blanke fjordål kogt i rødvin og fiskefond, garneret med skalotteløg og små marksvampe, serveret i saucen som
ragout, drysset med hakket persille kr. 188.-
- fyldt med smørsauteret porrer, soltørrede tomater samt oliventapanade, serveret med sød tomatsauce, sauteret spinat og ris Pilaff kr. 198.-
- serveret med rørhatte, våd Polenta og friskrevet Parmesan kr. 198.-
- serveret med blommer og svampe sauteret i Balsamico eddike, samt råstegte kartofler og rodfrugter kr. 198.-
- tilberedt med Josephine Dove Port, serveret med stegte pærer, tranebær og kartoffelsoufflé kr. 188.-
- med krølfedt, serveret med meget kraftig indkogt ratatouille, Parmesan og kartoffelgratin kr. 188.-
Desserter
- serveret med rørt ingefæriscreme kr. 68.-
- med Marsala og kanel, serveret med creme fraiche kr. 68.-
- opskrift fra RIVER CAFÉ i London - verdens bedste - en meget rig dessert, serveret med creme fraiche samt lidt mynte kr. 78.-
- serveret med vanille creme sauce kr. 68.-
- 3 slags danske, franske, spanske og italienske oste efter Deres ønske, serveret med oliven samt friskbagt brød og smør kr. 78.-
Sammensæt selv Deres 3- eller 4-retters menu eller lad os vejlede Dem.
Minimum 20 kuverter.
Ønskes ændringer giver vi gerne tilbud.
|