Fra 1. september til 30. november

Forretter

CREMET KARTOFFEL/PORRESUPPE
- serveret med purløg og sprødstegt kalvebacon kr. 58.-

KRAFTIG FISKESUPPE
- tilberedt af torvets udbud af fisk og skaldyr, serveret med aïoli kr. 68.-

BUTTERDEJS VOL AU VENT
- lun, fyldt med kantareller, der er vendt i kraftig fløde med skalotter kr. 78.-

STEGT VILDANDEBRYST
- lagt med blommekompot og sprøde salater kr. 78.-

DILDGRAVAD LAKS
- serveret med fennikelsalat, vendt i kraftig reduceret Balsamico kr. 68.-

RØGET DÅDYRKØLLE
- serveret med æble/tranebærkompot, samt sprøde salater toppet med fritterede rodfrugter kr. 78.-

FOIE GRAS DE CANARD Á LA ROMANA
- i tynde skiver, dryppet med ekstra jomfruolivenolie og reduceret Balsamico, serveret med Parmesan samt sprøde salater kr. 118.-

Hovedretter

ÅL MATELOTTE
- blanke fjordål kogt i rødvin og fiskefond, garneret med skalotteløg og små marksvampe, serveret i saucen som
ragout, drysset med hakket persille
kr. 188.-



STEGT BJÆLKE AF LAKSEFILET
- fyldt med smørsauteret porrer, soltørrede tomater samt oliventapanade, serveret med sød tomatsauce, sauteret spinat og ris Pilaff kr. 198.-

STEGT AGERHØNE SVØBT I PROSCIUTTO
- serveret med rørhatte, våd Polenta og friskrevet Parmesan kr. 198.-

STEGT VILDAND
TILBEREDT MED SØD RØDVIN

- serveret med blommer og svampe sauteret i Balsamico eddike, samt råstegte kartofler og rodfrugter kr. 198.-

STEGT DÅDYRKØLLE
- tilberedt med Josephine Dove Port, serveret med stegte pærer, tranebær og kartoffelsoufflé kr. 188.-

KROGMODNET OKSEHØJREB
- med krølfedt, serveret med meget kraftig indkogt ratatouille, Parmesan og kartoffelgratin kr. 188.-

Desserter

COGNACSSYLTEDE SVESKEBLOMMER
- serveret med rørt ingefæriscreme kr. 68.-

BAGTE PÆRER
- med Marsala og kanel, serveret med creme fraiche kr. 68.-

CHOKOLADEKAGE NEMESIS
- opskrift fra RIVER CAFÉ i London - verdens bedste - en meget rig dessert, serveret med creme fraiche samt lidt mynte kr. 78.-


LUN CITRONTÆRTE
- serveret med vanille creme sauce kr. 68.-

OSTETALLERKEN
- 3 slags danske, franske, spanske og italienske oste efter Deres ønske, serveret med oliven samt friskbagt brød
og smør kr. 78.-


Sammensæt selv Deres 3- eller 4-retters menu eller lad os vejlede Dem.
Minimum 20 kuverter.
Ønskes ændringer giver vi gerne tilbud.